top of page

kom zelf
theater maken

Je wordt uitgedaagd  om een persoonlijk verhaal te vertellen

MAAK EEN PERSOONLIJKE THEATERVOORSTELLING

Heb je een ideetje voor een voorstelling, maar weet je nog niet of je het durft? Weet je niet of het wel genoeg is voor een theaterstuk, of twijfel je of je überhaupt wel geschikt bent voor op het podium? Maak een afspraak met Noortje en kom gewoon eens op de koffie/thee. Het kost je niets en samen kunnen we kijken of er een klik is en bespreken we hoe we je idee tot een voorstelling kunnen maken.

Een voorstelling maken bij Roest is niet bedoeld als therapie, maar je wordt wel uitgedaagd om het persoonlijk te maken. Omdat juist daar de mooiste verhalen in zitten, die ervoor zorgen dat je iets unieks en raaks neer kan zetten. Je mag uiteindelijk iedereen die je kent uitnodigen om te komen kijken. Je mag het ook niet doen.

Wil je proeven hoe het is om te acteren en theater te spelen?

Neem contact op via info@theaterwerkplaatsroest.nl

of bel 06 14062172

roestproces

KOFFIE

Heb je een ideetje voor een voorstelling, maar weet je nog niet of je het durft? Weet je niet of het wel genoeg is voor een theaterstuk, of twijfel je of je überhaupt wel geschikt bent voor op het podium? Maak een afspraak met Noortje en kom gewoon eens op de koffie/thee. Het kost je niets en samen kunnen we kijken of er een klik is en bespreken we hoe je idee tot een voorstelling kunnen maken.

REGIE

Als er genoeg is om mee aan de slag te gaan, zul je aan het maakproces gaan beginnen. Met Noortje pak je je agenda en ga je een aantal keer repeteren. Dat zullen repetities zijn van 2 uur per keer. In de repetities probeer je scènes uit, deel je ideeën en ga je gewoon de vloer op.

VOORSTELLING

Als je er klaar voor bent, plannen we de voorstelling. In de theaterzaal van Roest ga je een weekend lang je voorstelling laten zien aan vrienden, familie, kennissen en anderen mensen die graag komen kijken.En mocht je enthousiast zijn geworden, mag je natuurlijk je voorstelling altijd nog op andere plekken laten zien. Je voorstelling is dan van jou en je kan er mee gaan en staan waar je wil.

voorstellingen van:

Voorstellingen gemaakt en gespeeld bij Roest

bottom of page